• KWALITATIEF EN VAKKUNDIG
  • HOOGWAARDIGE SERVICE
  • SCHERPE PRIJZEN
  • RUIME KEUZE

Verzenden en retourneren

Verzendinformatie

Bezorging Fietsen
Fiets.com bezorgt alle fietsen op maandag t/m zaterdag. Tijdens het bestellen van de fiets kunt u een voorkeursdag aangeven. Fiets.com zal met deze voorkeursdag rekening houden. Voordat Fiets.com daadwerkelijk u fiets bezorgt, wordt er altijd eerst contact met u opgenomen om een bezorgdatum met elkaar af te spreken.

Bezorging Accessoires
Fiets.com bezorgt alle accessoires in Noord Holland zelf bij u thuis. Hiervoor maken wij altijd eerst met u een afspraak. Buiten Noord Holland worden alle accessoires bezorgt via onze pakketvervoerder DHL.

Verzendkosten
Fiets.com bezorgt alle elektrische fietsen en accessoires gratis bij u thuis. Voor alle andere fietsen wordt er € 29,95 in rekening gebracht.

Waar bezorgt Fiets.com?
Fiets.com bezorgt fietsen en accessoires uitsluitend in Nederland.

Retourneren

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van aankopen bij Fiets.com het recht op een afkoeling periode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag u gebruik maken van het herroepingsrecht. Een product mag u dan retour sturen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en zonder zichtbare gebruikssporen (uitzondering zijn elektrische fietsen waar software wordt ge-upload met gegevens van de klant, daar worden administratiekosten voor in rekening gebracht. Vraag hiervoor naar de voorwaarden retourneren elektrische fiets). Voor ruilen of retourneren kunt u mailen met info@fiets.com . Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren.

Verkeerd artikel ontvangen
Indien u een verkeerd artikel heeft gekregen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Het artikel wordt dan uiteraard gratis bij u omgeruild.

Beschadigd artikel ontvangen
Indien de bestelling bij ontvangst beschadigd is of niet goed functioneert, neem dan altijd eerst contact met ons op. In overleg lossen wij de klacht dan zo snel mogelijk op.

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Locatie

Wij zijn te vinden in Wormerveer

Plein 13 nr 59, Wormerveer

Fiets.com - Plein 13 nr 59, Wormerveer - Tel. 075-6572442
(Aan deze print kunnen geen rechten worden ontleend.)