• KWALITATIEF EN VAKKUNDIG
  • HOOGWAARDIGE SERVICE
  • SCHERPE PRIJZEN
  • RUIME KEUZE

Sensa Cross Travel 24 LTD

- De Laatste Nu Extra Voordelig -

model

Heren

Framemaat

Kleur

Dit type fiets is meestal aanwezig in onze winkel voor een proefrit. Kom langs en test deze fiets!
  • Adviesprijs € 699,-
  • Onze prijs € 499,-
Nog niet helemaal zeker? Neem een printje van deze pagina of uw verlanglijstje mee naar de winkel. Wij helpen u graag verder.

Meer productdetails

Beschrijving

Deze Sensa Cross Travel 24 LTD is een sportieve fiets om mooie fietstochten mee te kunnen rijden. De fiets is met 16.4 kilo licht genoeg voor vele kilometers in Nederland of in heuvelachtig landschap. De fiets is echt heel compleet uitgevoerd met alles er op en aan, zoals een goed axa veiligheids slot en snelbinders. Bent u echt op zoek naar een perfecte vakantiefiets voor niet al te veel geld, dan is dit een goeie keus!

Specificaties

Frame materiaal: Aluminium
Wielmaat: 28
Type versnellingen: Shimano Alivio
Aantal versnellingen: 24
Voorrem: V-brake
Achterrem: V-brake
Voorlicht: Batterij Aan/uit knop
Achterlicht: Batterij Aan/uit knop
Voorvork: Geveerd
Zadelpen: Vast
Kettingkast: Kettingscherm
Standaard: Eenpoot standaard
Gewicht: 16.4 kg
Stuur verstelbaar: Gereedschap verstelbaaar

Fietsverzekering

Wanneer u bij de aankoop van eeb nieuwe fiets of fietsen een fietsverzekering afsluit, heeft u de mogelijkheid om uw fiets op basis van nieuwwaarde te verzekeren.

Het voordeel van de dekking op basis van nieuwwaarde is dat u bij diefstal in de eerste drie jaar een nieuwe gelijkwaardige fiets kunt uitzoeken bij Fiets.com. Kortom, bij Fiets.com bent u verzekerd van lang fietsplezier.

Uw fiets gestolen? Binnen 1 dag een nieuwe fiets bij Fiets.com
Fiets.com heeft afspraken gemaakt met de verzekeringsmaatschappij en heeft de mogelijkheid om u dezelfde dag nog aan een nieuwe fiets te helpen! Het enige wat u moet doen is aangifte doen bij de politie en twee originele sleutels kunnen overleggen van uw fietsslot.

Dekking op basis van nieuwwaarde fiets 
Het voordeel van de dekkingen op basis van nieuwwaarde is dat u in de eerste drie jaar bij diefstal een nieuwe gelijkwaardige fiets kunt uitzoeken bij Fiets.com.

Veiligheidsslot fiets 
Voor alle fietsverzekeringen geldt een simpele veiligheidsvoorwaarde. Uw fiets moet altijd op slot worden gezet met een ART goedgekeurd veiligheidsslot. Alle fietssloten die Fiets.com bij zijn fietsen levert, voldoen aan deze eisen.

 

Verzendinformatie

Bezorging Fietsen
Fiets.com bezorgt alle fietsen op maandag t/m zaterdag. Tijdens het bestellen van de fiets kunt u een voorkeursdag aangeven. Fiets.com zal met deze voorkeursdag rekening houden.Voordat Fiets.com daadwerkelijk u fiets bezorgd, wordt er altijd eerst contact met u opgenomen om een bezorgdatum met elkaar af te spreken.

Bezorging Accessoires
Fiets.com bezorgt alle accessoires in Noord Holland zelf bij u thuis. Hiervoor maken wij altijd eerst met u een afspraak. Buiten Noord Holland worden alle accessoires bezorgt via onze pakketvervoerder DHL.

Verzendkosten
Fiets.com bezorgt alle elektrische fietsen en accessoires gratis bij u thuis. Voor alle andere fietsen wordt er € 29,95 in rekening gebracht.

Waar bezorgt Fiets.com?
Fiets.com bezorgt fietsen en accessoires uitsluitend in Nederland.

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Locatie

Wij zijn te vinden in Wormerveer

Plein 13 nr 59, Wormerveer

Fiets.com - Plein 13 nr 59, Wormerveer - Tel. 075-6572442
(Aan deze print kunnen geen rechten worden ontleend.)