• KWALITATIEF EN VAKKUNDIG
  • HOOGWAARDIGE SERVICE
  • SCHERPE PRIJZEN
  • RUIME KEUZE

Sensa Campagna LTD

- Actie model -

model

Dames

Framemaat

Kleur

Dit type fiets is meestal aanwezig in onze winkel voor een proefrit. Kom langs en test deze fiets!
  • Adviesprijs € 675,-
  • Onze prijs € 499,-
Koopzondag: zondag 27 augustus 2017 - 11:00 - 16:00 uur
Nog niet helemaal zeker? Neem een printje van deze pagina of uw verlanglijstje mee naar de winkel. Wij helpen u graag verder.

Meer productdetails

Beschrijving

De Sensa Campagna LTD is een heerlijke comfortabele hybride fiets met 24 versnellingen. Uitgerust met een mix van Shimano componenten en sterke Shimano velgremmen waardoor u snel en veilig tot stilstand komt. Iedere rit op deze fiets is een genot, met een verende Suntour voorvork en verende zadelpen. Deze zorgen ervoor dat u elke kuil en hobbel in de weg bijna niet meer voelt. Op de fiets zit een zeer prettig comfortabel zadel en het stuur dat verstelbaar is zodat u altijd juiste fietshouding heeft.

Specificaties

Collectiejaar: 2015
Frame materiaal: Alu 7005 HydroFormed
Voorvork: SR Suntour CR-8V
Groep: Shimano Alivio 24-speed Mix
Zadelpen: Post Moderne Cushy
Stuurbocht: Kalloy Adjustable
Stuurpen: Kalloy
Wielen: Weinmann Rims + Shimano hubs
Banden: Schwalbe Delta Cruiser
Zadel: Sportourer FLX Gel Flow
Gewicht: 16,7 kg

Fietsverzekering

Wanneer u bij de aankoop van eeb nieuwe fiets of fietsen een fietsverzekering afsluit, heeft u de mogelijkheid om uw fiets op basis van nieuwwaarde te verzekeren.

Het voordeel van de dekking op basis van nieuwwaarde is dat u bij diefstal in de eerste drie jaar een nieuwe gelijkwaardige fiets kunt uitzoeken bij Fiets.com. Kortom, bij Fiets.com bent u verzekerd van lang fietsplezier.

Uw fiets gestolen? Binnen 1 dag een nieuwe fiets bij Fiets.com
Fiets.com heeft afspraken gemaakt met de verzekeringsmaatschappij en heeft de mogelijkheid om u dezelfde dag nog aan een nieuwe fiets te helpen! Het enige wat u moet doen is aangifte doen bij de politie en twee originele sleutels kunnen overleggen van uw fietsslot.

Dekking op basis van nieuwwaarde fiets 
Het voordeel van de dekkingen op basis van nieuwwaarde is dat u in de eerste drie jaar bij diefstal een nieuwe gelijkwaardige fiets kunt uitzoeken bij Fiets.com.

Veiligheidsslot fiets 
Voor alle fietsverzekeringen geldt een simpele veiligheidsvoorwaarde. Uw fiets moet altijd op slot worden gezet met een ART goedgekeurd veiligheidsslot. Alle fietssloten die Fiets.com bij zijn fietsen levert, voldoen aan deze eisen.

 

Verzendinformatie

Bezorging Fietsen
Fiets.com bezorgt alle fietsen op maandag t/m zaterdag. Tijdens het bestellen van de fiets kunt u een voorkeursdag aangeven. Fiets.com zal met deze voorkeursdag rekening houden.Voordat Fiets.com daadwerkelijk u fiets bezorgd, wordt er altijd eerst contact met u opgenomen om een bezorgdatum met elkaar af te spreken.

Bezorging Accessoires
Fiets.com bezorgt alle accessoires in Noord Holland zelf bij u thuis. Hiervoor maken wij altijd eerst met u een afspraak. Buiten Noord Holland worden alle accessoires bezorgt via onze pakketvervoerder DHL.

Verzendkosten
Fiets.com bezorgt alle elektrische fietsen en accessoires gratis bij u thuis. Voor alle andere fietsen wordt er € 29,95 in rekening gebracht.

Waar bezorgt Fiets.com?
Fiets.com bezorgt fietsen en accessoires uitsluitend in Nederland.

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Koopzondag

27 augustus: 11:00 - 16:00 uur

Locatie

Wij zijn te vinden in Wormerveer

Plein 13 nr 59, Wormerveer

Fiets.com - Plein 13 nr 59, Wormerveer - Tel. 075-6572442
(Aan deze print kunnen geen rechten worden ontleend.)