• KWALITATIEF EN VAKKUNDIG
  • HOOGWAARDIGE SERVICE
  • SCHERPE PRIJZEN
  • RUIME KEUZE

Sensa Superlite Disc 27 2017

- Fiets van het jaar 2017 -

model

Heren

Framemaat

Kleur

Dit type fiets is meestal aanwezig in onze winkel voor een proefrit. Kom langs en test deze fiets!
  • Adviesprijs € 1.149,-
  • Onze prijs € 999,-
Nog niet helemaal zeker? Neem een printje van deze pagina of uw verlanglijstje mee naar de winkel. Wij helpen u graag verder.

Meer productdetails

Beschrijving

De Sensa Superlite Disc is een zeer complete hybride/toerfiets. Uitgerust met bagadrager, snelbinders, kettingkast, slot, spatborden, verlichting en de veilige hydraulische schijfremmen.

Fiets van het jaar 2017 - Fietsawards 2017

De verkiezing ‘Fiets van het Jaar’ wordt georganiseerd door RAI Vereniging en vond dit jaar voor de 30ste keer plaats. Doel is om de fietsindustrie te stimuleren tot productvernieuwing waardoor de kwaliteit van de fiets en daarmee het fietsplezier verder wordt verbeterd.

“Waanzinnige rij-eigenschappen’, zo kwalificeert de jury de Sensa Superlite Disc. De fiets is goed in balans, licht en met een geschikte stijfheid van het frame waardoor er enorm veel gang in de fiets te krijgen is. De fiets is uitgevoerd met een full carbon voorvork, tapered balhoofdpijp en schijfremmen. Noemenswaardig is ook de kwaliteit van de afmontage en de strakke afwerking.

Een fiets van Nederlandse makelij waarbij de prijs kwaliteitsverhouding als positief is beoordeeld. De Superlite Disc is een fiets voor actieve mensen die een lichte fiets zoeken.

Specificaties

Collectiejaar: 2017
Frame materiaal: Aluminium
Wielmaat: 28
Type versnellingen: Derailleur
Aantal versnellingen: 27
Voorrem: Hydraulische schijfrem
Achterrem: Hydraulische schijfrem
Voorlicht: Op batterijen
Achterlicht: Op batterijen
Voorvork: Vast
Zadelpen: Vast
Kettingkast: Kettingscherm
Standaard: Eenpoot standaard
Gewicht: 13,6 kg
Stuur verstelbaar: Ja, met gereedschap
Bijzonderheden: Fiets van het jaar 2017

Fietsverzekering

Wanneer u bij de aankoop van eeb nieuwe fiets of fietsen een fietsverzekering afsluit, heeft u de mogelijkheid om uw fiets op basis van nieuwwaarde te verzekeren.

Het voordeel van de dekking op basis van nieuwwaarde is dat u bij diefstal in de eerste drie jaar een nieuwe gelijkwaardige fiets kunt uitzoeken bij Fiets.com. Kortom, bij Fiets.com bent u verzekerd van lang fietsplezier.

Uw fiets gestolen? Binnen 1 dag een nieuwe fiets bij Fiets.com
Fiets.com heeft afspraken gemaakt met de verzekeringsmaatschappij en heeft de mogelijkheid om u dezelfde dag nog aan een nieuwe fiets te helpen! Het enige wat u moet doen is aangifte doen bij de politie en twee originele sleutels kunnen overleggen van uw fietsslot.

Dekking op basis van nieuwwaarde fiets 
Het voordeel van de dekkingen op basis van nieuwwaarde is dat u in de eerste drie jaar bij diefstal een nieuwe gelijkwaardige fiets kunt uitzoeken bij Fiets.com.

Veiligheidsslot fiets 
Voor alle fietsverzekeringen geldt een simpele veiligheidsvoorwaarde. Uw fiets moet altijd op slot worden gezet met een ART goedgekeurd veiligheidsslot. Alle fietssloten die Fiets.com bij zijn fietsen levert, voldoen aan deze eisen.

 

Verzendinformatie

Bezorging Fietsen
Fiets.com bezorgt alle fietsen op maandag t/m zaterdag. Tijdens het bestellen van de fiets kunt u een voorkeursdag aangeven. Fiets.com zal met deze voorkeursdag rekening houden.Voordat Fiets.com daadwerkelijk u fiets bezorgd, wordt er altijd eerst contact met u opgenomen om een bezorgdatum met elkaar af te spreken.

Bezorging Accessoires
Fiets.com bezorgt alle accessoires in Noord Holland zelf bij u thuis. Hiervoor maken wij altijd eerst met u een afspraak. Buiten Noord Holland worden alle accessoires bezorgt via onze pakketvervoerder DHL.

Verzendkosten
Fiets.com bezorgt alle elektrische fietsen en accessoires gratis bij u thuis. Voor alle andere fietsen wordt er € 29,95 in rekening gebracht.

Waar bezorgt Fiets.com?
Fiets.com bezorgt fietsen en accessoires uitsluitend in Nederland.

c

Openingstijden

Openingstijden Wormerveer

Maandag: 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Openingstijden Wognum

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 – 17.30 uur
Woensdag: 10.00 – 17.30 uur
Donderdag: 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Locatie

Wij zijn te vinden in Wormerveer

Locatie Wormerveer
Plein 13 nr 59
1521 AP Wormerveer
075 - 6572442

Locatie Wognum
Kerkstraat 37
1687 AL Wognum
0229 - 505478

Fiets.com - Plein 13 nr 59, Wormerveer - Tel. 075-6572442
(Aan deze print kunnen geen rechten worden ontleend.)