Advies nodig?

Bel tijdens openingstijden:

075 - 6572442

Batavus Ventoux Easy - 2014

Beschikbaar in framemaat: 48-53-57 Maat advies
€ 2.599,-

€ 2.199,-

Uw voordeel: € 400,-

+ Gratis Pechhulp t.w.v. € 29,95

+ Gratis bezorging van deze fiets

+ Bel voor beschikbaarheid

Kom naar de winkel

Print deze pagina uit en kom naar onze winkel. Onze specialisten staan klaar om u verder te helpen.
Fiets uitprinten

Reserveer deze fiets direct!

Kies voor gemak en reserveer deze fiets. Een van onze specialisten zal tijdens openingstijden, zo snel mogelijk, contact met u opnemen om de reservering met u te bespreken.
Reserveer direct

De geavanceerde Ventoux Easy® met ION® technologie is de ultieme fiets voor recreatief gebruik vanwege zijn 21 versnellingen, soepele ondersteuning, stille motor en grote actieradius. Je beleeft heel veel onbezorgd fietsplezier met deze betrouwbare en onvermoeibare elektrische partner. Hij voelt als een ‘gewone’ fiets, vanwege de motor in het achterwiel. Maar je presteert aanzienlijk meer. En dat lees je direct af op de uitgebreide display. Voorzien van een Walk Assist, zodat je fiets ook lopend makkelijk meebeweegt. Met de Power Assist geef je eenvoudig tijdelijk extra gas tijdens het fietsen, om bijvoorbeeld nog makkelijker die heuvel op te fietsen. De Ventoux Easy® heeft goede scores behaald in diverse testen in 2013, waaronder de hoogste score in de Plus Magazine fietstest.

Kenmerken:

 • Hoogste score in Plus Magazine e-biketest!
 • Stille motor biedt soepele support
 • Overzichtelijke bedieningsdisplay
 • Ideaal voor recreatief fietsen, maar zeker ook geschikt voor woon-werkverkeer
 • Actieradius: 150 km

ION technologie

Kies je een Batavus fiets met ION technologie, dan kies je voor de meest geavanceerde elektrische fiets die beschikbaar is. Je kiest voor precisie, individueel comfort en flexibiliteit. Fietseigenschappen passen zich direct aan jouw wensen aan. Hoe? De ION technologie meet vanaf de eerste seconde jouw trapkracht. Afhankelijk van het gekozen rijprogramma, kiest de computer van je fiets daar de ideale trapondersteuning bij. Het resultaat: ultiem comfort, stil en met een vloeiende en natuurlijke trapondersteuning. Bovendien kan de Batavus dealer alle fietsgegevens uitlezen en je opties vergroten door je fiets uit te rusten met nieuwe software en rijprogramma's.

 • Frame materiaal: Aluminium
 • Versnellingen: Shimano Alivio 21
 • Actieradius: 150 km
 • Motor: Achterwiel
 • Kracht van de motor in Nm: 40
 • Plaats accu: Accu uitneembaar uit achterdrager
 • Gewicht in Kg: 24 excl. accu
 • Remmen: V-brakes
 • Koplamp: Koplamp met aan/uit knop
 • Achterlicht: Achterlicht met aan/uit knop
 • Kleur(en): Donkerbruin

Fiets.com geeft standaard 5 jaar garantie op de frames en voorvork, voor de overige onderdelen geldt de garantie zoals die door de betreffende leverancier wordt verleend. Ook het onderhoud aan uw waardevolle fiets is bij ons in goede handen.

Wanneer er een defect ontstaat aan uw fiets (welk onderdeel dan ook), kunt u de fiets naar onze werkplaats brengen. Wij zorgen dat uw fiets hersteld wordt en streven ernaar deze zo snel mogelijk weer gereed te hebben. Ook zorgen wij voor de afhandeling van eventuele garantiegevallen. Ook is het mogelijk om een vervangende fiets / elektrische fiets op afspraak via ons te lenen. 

Bovendien kunt u het eerste jaar de fiets brengen voor een volledige onderhoudsbeurt op een door u gekozen moment voor maar € 25,- (elektrische fiets: € 69,-). De fiets wordt vakkundig geïnspecteerd en opnieuw afgesteld en gesmeerd op alle belangrijke plaatsen. Eventuele slijtage onderdelen worden na afstemming met u vervangen. Dit is ook een ideaal moment om de fiets verder aan te passen indien gewenst.

Serviceabonnement voor elektrische fietsen
Na het eerste jaar kunt het onderhoud zelf uit voeren of de elektrische fiets aan uw lokale rijwielhandel aanbieden. Wij bieden u echter een service abonnement met vele voordelen. De beschikbaarheid van uw fiets is optimaal en hij blijft onder inspectie en onderhoud van uw rijwielspecialist. U hoeft zich geen zorgen te maken over halen en brengen, dat doen wij allemaal. 

Het serviceabonnement biedt o.a. de volgende voordelen:

- Extra accugarantie
- Diefstalverzekering (5 jaar nieuw garantie)
- Schadeverzekering 
- Winter onderhoudsbeurt
- Pechhulp voor onderweg 
- Quick service
- 60 maanden garantie op overige onderdelen

Kosten: Vanaf € 6,95 per maand.

De garantievoorwaarden en alle informatie over het service abonnement kunt u bij ons opvragen.

Wanneer je een fietsverzekering bij de aankoop van je nieuwe fiets of fietsen afsluit, heb je de mogelijkheid om jouw fiets op basis van nieuwwaarde te verzekeren.

Het voordeel van de dekkingen op basis van nieuwwaarde is dat je in de eerste drie jaar bij diefstal een nieuwe gelijkwaardige fiets kunt uitzoeken bij jouw vaste fietsenwinkel Fiets.com. Kortom, bij Fiets.com ben je verzekerd van lang fietsplezier.

Uw fiets gestolen? Binnen 1 dag een nieuwe fiets bij fiets.com 
Fiets.com heeft afspraken gemaakt met de verzekeringsmaatschappij en heeft de mogelijkheid om u dezelfde dag nog aan een nieuwe fiets te helpen! Het enige wat u moet doen is een aangifte regelen via het internet bij de politie en twee originele sleutels kunnen overleggen van uw fietsslot.

Dekking op basis van nieuwwaarde fiets 
Het voordeel van de dekkingen op basis van nieuwwaarde is dat je in de eerste drie jaar bij diefstal een nieuwe gelijkwaardige fiets kunt uitzoeken.

Dekking elektrische fietsen
Voor elektrische fietsen (fietsen met trapondersteuning) is er een speciale elektrische fietsverzekering met een aantal extra's, waaronder drie jaar lang verzekeren tegen nieuwwaarde, schade na poging tot diefstal is meeverzekerd en losse onderdelen bijvoorbeeld accu's zijn bij diefstal ook verzekerd. Bij schade wordt door Fiets.com rechtstreeks geschakeld met de maatschappij. U hoeft zelf niets te doen. Met de Fiets.com elektrische fiets verzekering is uw elektrisch fiets door heel Europa verzekerd tegen diefstal of tegen (poging tot) diefstal plus beschadiging (casco), voor een eenmalige premie voor drie jaar lang. Na drie jaar krijgt u een nieuwe aanbieding van Fiets.com. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Veiligheidsslot fiets 
Voor alle fietsverzekeringen geldt een simpele veiligheidsvoorwaarde. Jouw fiets moet altijd op slot worden gezet met een ART goedgekeurd veiligheidsslot. Alle fietssloten die Fiets.com bij zijn fietsen levert, voldoen aan deze eisen. Zet je fiets veilig op slot met goedgekeurde sloten. Bij het sluiten van de fietsverzekering moet het merk en type slot evenals het sleutelnummer worden opgegeven.

U kunt uw fiets ook door ons laten bezorgen. Dat is gemakkelijk en goed geregeld. Fiets.com maakt duidelijke afspraken en de aflevering geschiedt in tijdsblokken van twee uur. U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven. Koopt u een elektrische fiets dan brengen wij, voor het bezorgen, geen kosten in rekening. Voor alle andere fietsen berekenen wij €25,- aan bezorgkosten. Fietsen buiten Noord-Holland dienen vooraf betaald te zijn. Indien u onder rembours wilt betalen komen hier €15,- rembourskosten bij.

De actie geldt niet in combinatie met andere kortingsbonnen of acties.