Advies nodig?

Bel tijdens openingstijden:

075 - 6572442

Batavus Milano E-go - 2014

Model DamesHeren
Beschikbaar in framemaat: 48-53-57-61 Maat advies
€ 2.499,-

€ 2.119,-

Uw voordeel: € 380,-

+ Gratis Pechhulp t.w.v. € 29,95

+ Gratis bezorging van deze fiets

+ Bel voor beschikbaarheid

Kom naar de winkel

Print deze pagina uit en kom naar onze winkel. Onze specialisten staan klaar om u verder te helpen.
Fiets uitprinten

Reserveer deze fiets direct!

Kies voor gemak en reserveer deze fiets. Een van onze specialisten zal tijdens openingstijden, zo snel mogelijk, contact met u opnemen om de reservering met u te bespreken.
Reserveer direct

Behoefte aan stevige ondersteuning? De Milano E-go® heeft met zijn betrouwbare en krachtige BOSCH Active-pakket alles in zich om het jou naar je zin te maken. Het damesmodel heeft een extra laag, comfortabel frame. Door de gesloten kettingkast vraagt je e-bike nauwelijks onderhoud. De plaatsing van de motor in het midden, onder de trapas, zorgt voor een comfortabele balans tijdens het fietsen. Je maakt onbezorgd veel kilometers met de standaard 400 Wh accu en 7 Shimano Nexus versnellingen.

Kenmerken:

 • Actieradius: 140 km
 • Extra krachtige ondersteuning
 • Unieke balans door plaatsing motor
 • Veel comfort vanwege de extra lage instap (damesmodel)
 • Bij het lopen met de fiets aan de hand biedt de Walk Assist extra gemak

Bosch Electric Drive System

Bij Batavus e-bikes met Bosch technologie zit de aandrijving direct op de trapas. Doordat de motor laag geplaatst is, ligt het zwaartepunt bijzonder gunstig. Dit zorgt voor stabiliteit en fijne rijeigenschappen. De ondersteuning voelt daardoor natuurlijk aan. Het Bosch Electric Drive System biedt vier rijprogramma's en krijgt voeding van een 396Wh accu. Deze snel bij te laden lithium-ion accu garandeert langdurige, comfortabele trapondersteuning bij een royale actieradius. De Bosch modellen zijn afgemonteerd met de Batavus Aerflow koplamp, bagagedrager inclusief achterlicht en stuurpen en zorgen voor optimaal comfort!

 • Frame materiaal: Aluminium
 • Versnellingen: Shimano Nexus 7
 • Actieradius: 140 km
 • Motor: Bosch middenmotor
 • Kracht van de motor in Nm: 48
 • Plaats accu: Accu uitneembaar uit achterdrager
 • Remmen: Hydraulische velgremmen
 • Koplamp: Koplamp met aan/uit knop
 • Achterlicht: Achterlicht met aan/uit knop
 • Gewicht in Kg: 24 excl. accu
 • Kleur(en): Zwart mat

Fiets.com geeft standaard 5 jaar garantie op de frames en voorvork, voor de overige onderdelen geldt de garantie zoals die door de betreffende leverancier wordt verleend. Ook het onderhoud aan uw waardevolle fiets is bij ons in goede handen.

Wanneer er een defect ontstaat aan uw fiets (welk onderdeel dan ook), kunt u de fiets naar onze werkplaats brengen. Wij zorgen dat uw fiets hersteld wordt en streven ernaar deze zo snel mogelijk weer gereed te hebben. Ook zorgen wij voor de afhandeling van eventuele garantiegevallen. Ook is het mogelijk om een vervangende fiets / elektrische fiets op afspraak via ons te lenen. 

Bovendien kunt u het eerste jaar de fiets brengen voor een volledige onderhoudsbeurt op een door u gekozen moment voor maar € 25,- (elektrische fiets: € 69,-). De fiets wordt vakkundig geïnspecteerd en opnieuw afgesteld en gesmeerd op alle belangrijke plaatsen. Eventuele slijtage onderdelen worden na afstemming met u vervangen. Dit is ook een ideaal moment om de fiets verder aan te passen indien gewenst.

Serviceabonnement voor elektrische fietsen
Na het eerste jaar kunt het onderhoud zelf uit voeren of de elektrische fiets aan uw lokale rijwielhandel aanbieden. Wij bieden u echter een service abonnement met vele voordelen. De beschikbaarheid van uw fiets is optimaal en hij blijft onder inspectie en onderhoud van uw rijwielspecialist. U hoeft zich geen zorgen te maken over halen en brengen, dat doen wij allemaal. 

Het serviceabonnement biedt o.a. de volgende voordelen:

- Extra accugarantie
- Diefstalverzekering (5 jaar nieuw garantie)
- Schadeverzekering 
- Winter onderhoudsbeurt
- Pechhulp voor onderweg 
- Quick service
- 60 maanden garantie op overige onderdelen

Kosten: Vanaf € 6,95 per maand.

De garantievoorwaarden en alle informatie over het service abonnement kunt u bij ons opvragen.

Wanneer je een fietsverzekering bij de aankoop van je nieuwe fiets of fietsen afsluit, heb je de mogelijkheid om jouw fiets op basis van nieuwwaarde te verzekeren.

Het voordeel van de dekkingen op basis van nieuwwaarde is dat je in de eerste drie jaar bij diefstal een nieuwe gelijkwaardige fiets kunt uitzoeken bij jouw vaste fietsenwinkel Fiets.com. Kortom, bij Fiets.com ben je verzekerd van lang fietsplezier.

Uw fiets gestolen? Binnen 1 dag een nieuwe fiets bij fiets.com 
Fiets.com heeft afspraken gemaakt met de verzekeringsmaatschappij en heeft de mogelijkheid om u dezelfde dag nog aan een nieuwe fiets te helpen! Het enige wat u moet doen is een aangifte regelen via het internet bij de politie en twee originele sleutels kunnen overleggen van uw fietsslot.

Dekking op basis van nieuwwaarde fiets 
Het voordeel van de dekkingen op basis van nieuwwaarde is dat je in de eerste drie jaar bij diefstal een nieuwe gelijkwaardige fiets kunt uitzoeken.

Dekking elektrische fietsen
Voor elektrische fietsen (fietsen met trapondersteuning) is er een speciale elektrische fietsverzekering met een aantal extra's, waaronder drie jaar lang verzekeren tegen nieuwwaarde, schade na poging tot diefstal is meeverzekerd en losse onderdelen bijvoorbeeld accu's zijn bij diefstal ook verzekerd. Bij schade wordt door Fiets.com rechtstreeks geschakeld met de maatschappij. U hoeft zelf niets te doen. Met de Fiets.com elektrische fiets verzekering is uw elektrisch fiets door heel Europa verzekerd tegen diefstal of tegen (poging tot) diefstal plus beschadiging (casco), voor een eenmalige premie voor drie jaar lang. Na drie jaar krijgt u een nieuwe aanbieding van Fiets.com. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Veiligheidsslot fiets 
Voor alle fietsverzekeringen geldt een simpele veiligheidsvoorwaarde. Jouw fiets moet altijd op slot worden gezet met een ART goedgekeurd veiligheidsslot. Alle fietssloten die Fiets.com bij zijn fietsen levert, voldoen aan deze eisen. Zet je fiets veilig op slot met goedgekeurde sloten. Bij het sluiten van de fietsverzekering moet het merk en type slot evenals het sleutelnummer worden opgegeven.

U kunt uw fiets ook door ons laten bezorgen. Dat is gemakkelijk en goed geregeld. Fiets.com maakt duidelijke afspraken en de aflevering geschiedt in tijdsblokken van twee uur. U hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven. Koopt u een elektrische fiets dan brengen wij, voor het bezorgen, geen kosten in rekening. Voor alle andere fietsen berekenen wij €25,- aan bezorgkosten. Fietsen buiten Noord-Holland dienen vooraf betaald te zijn. Indien u onder rembours wilt betalen komen hier €15,- rembourskosten bij.

De actie geldt niet in combinatie met andere kortingsbonnen of acties.