• KWALITATIEF EN VAKKUNDIG
  • HOOGWAARDIGE SERVICE
  • SCHERPE PRIJZEN
  • RUIME KEUZE

Disclaimer

 

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website www.fiets.com. Door deze internetsite te benaderen, bezoeken en/of via deze internetsite informatie te raadplegen en/of gebruiken, verklaart u zich akkoord met de inhoud van deze disclaimer.

Deze internetsite is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel Fiets.com er naar streeft om correcte, volledige en actuele informatie te verschaffen, kan Fiets.com niet garanderen dat de aangeboden informatie correct, volledig of actueel is. Tussentijdse wijzigingen in prijzen, specificaties, teksten, afbeeldingen zijn voorbehouden. De gebruiker draagt zelf de verantwoording voor het controleren van de informatie die via deze internetsite (www.fiets.com) beschikbaar wordt gesteld. Fiets.com is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten en/of beslissingen die op basis van informatie die via deze internetsite beschikbaar is gesteld worden ondernomen.

Op deze internetsite worden verwijzigingen gemaakt naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Fiets.com geen controle heeft. Fiets.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke informatiebronnen. Het gebruik van dergelijke links is volledig voor eigen risico.

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Locatie

Wij zijn te vinden in Wormerveer

Plein 13 nr 59, Wormerveer

Fiets.com - Plein 13 nr 59, Wormerveer - Tel. 075-6572442
(Aan deze print kunnen geen rechten worden ontleend.)